Bliv medlem | Login | Hjælp

VinForum Klubvinklub logo

 

HJEM  |  BLIV MEDLEM  |  VINSMAGNINGSKURSUS   |  MÅNEDENS VINKASSE  |  GRUPPEKØB  |  KONTAKT

clear.gif (43 bytes)

Abonnement

Når du har tilmeldt dig et abonnement, bliver du oprettet i vores fakturasystem og du får via email tilsendt en faktura på et depositum, der svarer til det abonnement, du har bestilt. Det er vigtigt, at du straks betaler beløbet på fakturaen. Du kan betale med dankort, kreditkort, PayPal eller bankoverførsel.

Den første regning, du får tilsendt, er et depositum, der svarer til beløbet for den abonnementstype, du har valgt. Depositummet beholder vi, så længe du har abonnement. Ved opsigelse af abonnementet bliver depositummet modregnet i den sidste levering. Den første regning har således ikke noget med betaling for vinpakkerne at gøre.

Betaling for de løbende leveringer opkræves bagud (ved levering) via email-fakturaer, som du alle kan betale online.

Oprettelse hos VinForum Klub

Oprettelse af abonnement hos VinForum Klub kan foretages via vores hjemmeside på adressen www.vinforumklub.dk, eller du kan bestille via tlf. 22145738 eller på klub@vinforumklub.dk. Når du opretter et abonnement, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer, mailadresse samt et brugernavn og password, som til vores faktura- og medlemssystem. Du skal vælge leveringsinterval og gennemføre bestillingen. Herefter modtager du en ordrebekræftelse af din bestilling via e-mail. Alle kontrakter indgås på dansk.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du kontakte os via mail: klub@vinforumklub.dk. Du kan også sende os et brev (se adressen nederst i venstre side).

Der er ingen bindingsperiode på abonnementer fra VinForum Klub. Du kan opsige dit abonnement når som helst, og opsigelsen træder i kraft straks. Hvis du har levering i den uge, hvor du opsiger dit abonnement, træder opsigelsen dog først i kraft efter leveringen.

Ved opsigelse af abonnementet bliver depositummet modregnet i den sidste levering, og du vil modtage en opgørelse af dit abonnement via mail eller brev fra os.

Manglende betaling

Hvis vi ikke har modtaget din betaling 5 dage efter forfald, sender vi en betalingspåmindelse (via mail), hvor vi beder dig betale straks.

Hvis vi ikke har modtaget din betaling 20 dage efter forfald, sender vi rykker 2 (email) med et gebyr på kr. 25. Samtidig stopper vi dine leveringer, indtil vi har modtaget din betaling.

Hvis vi ikke har modtaget din betaling 30 dage efter forfald, sender vi rykker 3 (brev) med et gebyr på kr. 100. Du får samtidig besked om, at hvis du ikke betaler inden 10 dage, vil din konto blive opgjort og et evt. skyldigt beløb bliver sendt til opkrævning via vores inkassobureau.

Køb i butikken

Som abonnent kan du handle i VinForum Butik, http://butik.vinforum.dk, og få 10% rabat på alle dine køb. Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort og kreditkort, hvis du handler i butikken.

Betalingen for køb i butikken hæves først efter levering. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

Sikkerhed

Sikkerheden er i top. VinForum har indgået en aftale med FreePay, der er godkendt af PBS. Vi overholder således alle de strenge krav, PBS stiller omkring sikkerhed.

Alle de oplysninger, du indtaster, bliver SSL-krypteret. Det er den mest udbredte form for kryptering på Internettet, og det er din sikkerhed for, at du trygt kan betale med betalingskort hos os.

SSL-krypteringen sikrer, at ingen andre får adgang til dine kortoplysninger. Vi registrerer ikke dine kortoplysninger.

Så snart handelen er gennemført, bliver dine kortdata slettet helt automatisk. Vi anbefaler iøvrigt www.forbrugersikkerhed.dk, der giver en god og fyldestgørende information om bl.a. kortbetaling på Internettet.

Persondatapolitik

Cookies

På www.vinforumklub.dk anvendes der ikke cookies.

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.vinforumklub.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft. Under abonnenters Log ind funktion laves ydermere en statistik på de foretagne bevægelser. Dvs., VinForum har mulighed for at se, hvornår enkelte ændringer er udført samt fra hvilken IP-adresse.

Oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Hos VinForum anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.

Oplysningerne transmitteres ikke i krypteret tilstand, og de lagres ikke i krypteret tilstand. De vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart.

Som registreret hos VinForum har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til klub@vinforumklub.dk. Oplysninger registreres i minimum 5 år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år.

Dataansvarlige er: VinForum / Agilitor, Kastelsvej 6, 4000 Roskilde

Reklamationer

Vi hører altid gerne fra dig, hvis der noget, du er utilfreds med, eller som du synes, vi kan gøre bedre. Har du reklamationer til din levering, kan vi kontaktes på klub@vinforumklub.dk. Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter du modtager pakken. Det gælder både i relation til modtagelsen af pakken og i relation til indholdet af pakken. På den måde kan vi med det samme reagere og give dig en bedre service.

Som udgangspunkt vil du få et afslag i prisen, hvis en vare eller dele af leveringen ikke er i orden. På varer, der ikke er vin/fødevarer, ydes 2 års reklamationsret. Dette forudsætter, at det ikke er dig, der har behandlet varen forkert.

Fortrydelsesret

DA VINFORUM KLUB LEVERER VIN/FØDEVARER ER DER INGEN FORTRYDELSESRET i henhold til Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1.

 


Copyright © 1997- VINFORUM®
VinForum  Kastelsvej 6  4000 Roskilde