Bliv medlem | Login | Hjælp

VinForum Klubvinklub logo

 

HJEM  |  BLIV MEDLEM  |  VINSMAGNINGSKURSUS   |  MÅNEDENS VINKASSE  |  GRUPPEKØB  |  KONTAKT

clear.gif (43 bytes)
Betingelser for anvendelse af VinForum Gruppekøb

Disse betingelser gælder ved online handel gennem VinForum Gruppekøb.

Bestilling
Du kan kun bestille varer, der er vist i VinForum Gruppekøb<./>. Alle priser angives inklusive moms, afgifter og told. Dog angives told i forbindelse med salg til udlandet ikke. Aftaler i Gruppekøb kan indgås på dansk. Aftalen fremgår af den endelige ordrebekræftelse, du modtager via email.

Sådan handler du
Du vælger de varer, som du ønsker at bestille via Gruppekøb og sender ordreformularen til os. I tilfælde af, at gruppekøbet gennemføres, sender vi en endelig ordrebekræftelse/faktura til dig via e-mail. Det er først i dette øjeblik, at vi har indgået en aftale.

Betaling
I VinForum Gruppekøb kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Jcb samt bankoverførsel. Der tages ikke gebyr ved betaling med kort. VinForum er godkendt af PBS til at håndtere de ovennævnte betalingskort. Betaler du med disse betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken VinForum eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes eller afhentes fra VinForum. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Fragt
Du kan vælge at afhente dine varer hos VinForum eller få dem sendt mod et fragtgebyr, der afhænger af den bestilte mængde varer. Vær opmærksom på, at det ikke er alle varer, der kan sendes.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt gennem VinForum Gruppekøb. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Når varen returneres og fortrydelsesretten benyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen eller alternativt kan du nægte at modtage varen, når den leveres. Du skal sende den retur med posten eller fragtfirma til vores adresse:

VinForum
Kastelsvej 6
4000 Roskilde
Telefonnummer: 22145738
Email adresse: butik@vinforum.dk

Købet kan også fortrydes ved at returnere varen på den angivne adresse mod forudgående aftale. Når du returnerer varen, bedes du medsende følgende oplysninger sammen med pakken: Ordrenummer samt dit kontonummer, hvortil penge kan overføres. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi overføre beløbet til det medsendte kontonummer i løbet af ca. 5 hverdage. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende originalemballage kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Reklamationsret
Når du handler gennem VinForum Gruppekøb har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, dog ikke på vin og spiritus. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt er det altid en god idé at ringe til VinForum Butik eller skrive en mail til os inden du sender varen retur. Såfremt varen ønskes returneret til os, skal det ske til vores adresse. Når du returnerer varen, bedes du sammen med pakken medsende oplysninger om ordrenummer samt dit kontonummer, hvis varen skal erstattes i kroner og øre.

Logstatistik
Logstatistik anvendes på VinForum Gruppekøb og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m. Logstatistik anvendes til at optimere websitet og dets funktionaliteter. VinForum anvender bl.a. Google Analytics til dette formål.

Personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, email-adresse, telefonnummer. Personoplysningerne registreres hos VinForum og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle ansatte med adgang til administrationsmodul i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men på computere, der er beskyttet med adgangskoder. Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i ikke-krypteret form til VinForum. Oplysninger afgivet til VinForum Gruppekøb videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret kunde hos VinForum har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til VinForum via e-mail: vinforum@vinforum.dk.

Levering
VinForum Gruppekøb benytter først og fremmest Post Danmark som fragtfirma og derfor er det ikke alle varer, der kan forsendes. Leveringstid fremgår af det enkelte Gruppekøb, men vil typisk være 7-14 dage efter lukningen af et Gruppekøb.

VinForum Gruppekøb

# Gruppekøb forside
# Sådan fungerer det
# FAQ
# Betingelser


Få mail om nye Gruppekøb

*  Navn:
*  E-mail adresse:

Copyright © 1997- VINFORUM®
VinForum  Kastelsvej 6  4000 Roskilde