Bliv medlem | Login | Hjælp

VinForum Klubvinklub logo

 

HJEM  |  BLIV MEDLEM  |  VINSMAGNINGSKURSUS   |  MÅNEDENS VINKASSE  |  GRUPPEKØB  |  KONTAKT

clear.gif (43 bytes)
FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor ser du nogle af de spørgsmål, vi oftest modtager, samt svarene på dem:

Hvordan starter et Gruppekøb?
Det er forskelligt, hvordan et Gruppekøb starter. Den ene måde er, at du henvender dig til os med forslag til spændende vine. Nogle vine finder VinForum selv hos leverandører - vine som vi ved smager godt og i forvejen er fornuftige køb. Endelig er der også den mulighed, at leverandører henvender sig til VinForum med partier, de gerne vil sælge til gode priser.

Kan jeg foreslå et Gruppekøb?
Ja! Vi modtager meget gerne forslag til Gruppekøb. Indtil videre er du velkommen til at e-maile på vinforum@vinforum.dk.

Hvordan ved jeg at et nyt Gruppekøb starter?
Alle Gruppekøb bliver annonceret på VinForum Klubs hjemmeside på http://www.vinforumklub.dk. Desuden sender vi en mail til alle VinForum Klubs medlemmer samt til mailinglisten om Gruppekøb, når et Gruppekøb starter. Du kan tilmelde dig til højre herfor. #

Er jeg forpligtet til at købe?
For at opretholde seriøsiteten omkring Gruppekøb, forpligter din bestilling. Opnår vi den samlede minimumsmængde på en vare, du har bestilt, forpligter du dig til at købe.

Hvad er VinForums rolle?
VinForum er enten formidler eller sælger af vinen. I de fleste tilfælde ønsker leverandøren kun én, stor ordre (det er derfor, vi kan spare penge) og her optræder VinForum som sælger overfor dig.
I nogle tilfælde formidler vi blot kontakten mellem dig som kunde og leverandøren. I disse (få) tilfælde handler du direkte med leverandøren.
I begge tilfælde honoreres VinForum for arbejdet med et vederlag på ca. 10% af salget.

VinForum Gruppekøb

# Gruppekøb forside
# Sådan fungerer det
# FAQ
# Betingelser


Få mail om nye Gruppekøb

*  Navn:
*  E-mail adresse:

Copyright © 1997- VINFORUM®
VinForum  Kastelsvej 6  4000 Roskilde