Bliv medlem | Login | Hjælp

VinForum Klubvinklub logo

 

HJEM  |  BLIV MEDLEM  |  VINSMAGNINGSKURSUS   |  MÅNEDENS VINKASSE  |  GRUPPEKØB  |  KONTAKT

clear.gif (43 bytes)
Sådan fungerer Gruppekøb

VinForum Gruppekøb baserer sig på den enkle økonomiske faktor, at jo større mængde, man køber af en vare hos en leverandør, desto mere rabat, kan man opnå. Så når alle VinForums mere end 10.000 medlemmer, læsere og brugere går sammen har vi en ret magtfuld indkøbsposition og kan dermed opnå store rabatter hos mange leverandører af vin og vintilbehør. Gruppekøbet kan således sammenlignes med en indkøbsforening.

De enkelte Gruppekøb annonceres her på siden og via e-mail (du kan tilmelde dig til højre herfor). For at koncentrere købsvolumen mest muligt vil der i hvert Gruppekøb være 1-4 varer, som vi køber ind sammen. Og der vil kun være 1-2 Gruppekøb om måneden.

To priser på hver vare

På hver vare, der sælges i Gruppekøb, er der angivet to priser. Det skyldes, at jo større mængde, vi køber ind sammen, desto lavere priser kan vi opnå hos leverandøren. Den højeste angivne pris kan vi således købe til, hvis mængden ikke er så stor, mens vi skal være mange, såfremt vi skal opnå den laveste pris. Du vælger selv, hvilken pris, du vil deltage på, men får altid varen til den lavest mulige pris. Lad os tage et par eksempler:

En vin koster normalt koster 85,00 kr. hos en leverandør.

Hvis vi sammen køber 100 fl. af denne vin, kan vi få den til 75,00 kr. pr. fl.
Hvis vi sammen køber 600 fl. kan vi få den til 60,00 kr. pr. fl.

Eksempel 1
Du vil gerne deltage med den høje pris på kr. 75,00 pr.fl.

A) Såfremt vi ikke sammen indkøber 100 fl., bortfalder din bestilling.
B) Såfremt vi samlet kan indkøbe 100-599 fl. får du vinen til kr. 75,00/fl.
C) Såfremt vi køber 600+ fl., får du vinen til kr. 60,00 (laveste pris).

Eksempel 2
Du vil kun deltage med den laveste pris på kr. 60,00 pr. fl.

A) Såfremt vi ikke sammen indkøber 600+ fl., bortfalder din bestilling.
B) Såfremt vi køber 600+ fl., får du vinen til kr. 60,00 (laveste pris).

Enkel bestilling

Vi har forsøgt at gøre bestillingsprocessen så nem og enkel som muligt, således at du kun skal udfylde en simpel ordreform.

Du deltager ved at vælge antal og pris på de varer, du ønsker at bestille samt om du ønsker at varerne skal leveres eller afhentes. Desuden udfylder du med dit navn, adresse m.m. Når du har sendt ordreformularen afsted modtager du med det samme en foreløbig ordrebekræftelse via e-mail.

Når Gruppekøbet udløber og det resulterer i et køb, modtager du en endelig ordrebekræftelse/faktura fra os via e-mail. I denne e-mail er der desuden betalingsinformation og du kan vælge at betale via dankort/kreditkort eller ved bankoverførsel.

Når vi har modtaget din betaling og varerne er kommet hjem sendes varerne til dig eller du kan hente dem på VinForums adresse.

VinForum Gruppekøb

# Gruppekøb forside
# Sådan fungerer det
# FAQ
# Betingelser


Få mail om nye Gruppekøb

*  Navn:
*  E-mail adresse:

Copyright © 1997- VINFORUM®
VinForum  Kastelsvej 6  4000 Roskilde